Copyright Brandenborg © All Rights Reserved

Digital fotografering


Jeg fik et Nikon D40 i 2008 og det har hængt på mig lige siden på ferier, til fester og i naturen. Jeg har ikke megen forstand på lys, lukketid eller andet og i virkeligheden synes jeg, at det er efterbehandlingen af billederne, som er interessant. På vores ferier i autocamperen med mange timer på passagersædet, har det været sjovt at sidde og fotografere og det er der kommet mange sjove billeder ud af.


Du kan klikke dig frem til de forskellige kategorier af billeder nedenfor og iøvrigt se flere billeder på min Flikr-profil.


Rejsebilleder

Disse billeder er primært taget ud af sideruden på den bil, vi har kørt på ferie i.


Nogle år har jeg haft et "tema", f.eks. vejarbejderne eller kirker.

Naturen

Vi går ofte ture med vores 2 bomuldshunde og jeg har ofte mit kamera om halsen, men har samme udfordring som andre, der gerne vil fotografere under ture med familien. Man halser altid bagefter og er lidt stresset over, at man er for længe om at finde den rigtige vinkel...

Portrætter

Jeg

synes, at portrætfotografering er den mest udfordrende disciplin. For mig er det meget udfordrende at finde det rigtige lys, den rigtige indstilling, baggrund osv. med det udstyr, jeg har til rådighed.